it may be an inside job

Jag har grav slutledningsförmåga. Kan man säga så? Grav slutledningsförmåga... Som att det handlade om autism liksom? I alla fall har jag kommit fram till att jag äter jävligt mycket vitlök (hehe smell my mouth?), och när man överkonsumerar nåt så kan man ju bli allergisk mot det. Och det betyder att jag kommer bli allergisk mot vitlök. Och DÅ kommer den stora slutklämmen här: Det betyder ju att jag kommer bli VAMPYR! Fiffan vad nice, svina runt på nätterna, sova på dagarna, leka odödlig.
Det låter ju iofs otroligt likt det jag redan gör. Kanske ändå borde tagga ner med vitlöken.
Nu tryckte jag på retur 8 gånger, men det går ju ändå inte! (Tror jag)
Om jag gör såhär då?

HAHAHA vad händer då?!




walla walla

NU

Allvarligt, kan någon TALA OM FÖR MIG HUR MAN FÅR MELLANRUM I TEXTEN?!

Upplev mer upplev mer

Äääääntligen har tentaresultatet kommit! Kan det ha varit för att databasen tröttnade på min ständigt närvarande IPadress dag som natt? Skitsamma, jag fick VG! Jag är stolt. För övrigt lider jag numera av narkolepsi, jag satt på en intressant föreläsning och praktiskt taget somnade med jämna mellanrum. Nickade till sådär. Snacka om dålig självkontroll.

awesome, you know the drill

Idag har jag tagit ett stort steg, jag har införskaffat ett gymkort på campushallen. Närmare bestämt ett guldkort som ger två månader gratis. Nästa steg är att bli frisk så jag faktiskt kan utnyttja kortet. Men så länge mina lungor låter som en symfoniorkester och öroninflammationen härjar så är jag lite hindrad. Det där med symfoniorkester har jag antingen drömt att jag har sagt, klockren dröm om det stämmer, eller så har nån sagt det och så försöker jag bara steal the spotlight. Jag satsar på drömmen, minns att jag vaknade av att jag kände mig awesome.

Jobba fok

Kaffe kan förgylla en dag. Speciellt när man pluggar, använd det som ett belöningssystem! Jag fattar inte att 50 sidor i en vanlig bok går på ett knäpp att dra igenom, men så fort det gäller att plugga så är det som mount everest... Hoppas nåt av det jag har läst har gått in, annars känns det som ett totalt waste of time. Nu var det senaste kapitlet intressant så det är väl en fördel. Ännu ett värdelöst blogginlägg för er, för mig är det bra för jag måste svamla lite om tråkiga saker för att kunna koncentrera mig. Jag vill baka en kladdkaka... Eller köpa en för 20 kr på hemköp. Droolz

Fuck rubriker

Men alltså döda mig. Det är TVÅ kändisar i den här stan och för det måste jag gå genom halva stan för att kunna ta en jävla buss. Det är faktiskt pinsamt. ska jag, i x antal km klackar behöva gå till bäverns fucking gränd för att åka hem? Och sen vänta i hundra år på busshelvetet. Hur kommer det sig att den inte gick till sunnersta från stadshuset? Jomen det ska jag tala om för er, det är för att JAG är här, och sen jag vaknade för några veckor sen har livet bestämt sig för att bajsa på mig på alla möjliga olika sätt. Tack som fan liksom. Och jag hatar att skriva på min iphone, speciellt när jag är bakis.

Hej

Jag har en teori! Jag hade den iofs väldigt välformulerad nyss, sen var det macarena och nu är det alors on danse så brb! - blogging on: ja.. Ja! När killar går på toa så lämnar de ju alltid stolen uppe. Och alla stör sig på det, men jag har TVÅ argument för att de gör så! Det ena är för att de vill påpeka exakt vad de har gjort, eller mer importante: vad de inte har gjort på toa. Det andra argumentet är egentligen samma som det första så jag har kanske bara ett och ett halvt argument. De vill visa tjejer att de faktiskt inte bajsar. Jag tror iaf på det här, men nu är det fest och nu ska jag dricka mer vin! Hejdå.

Maskerad livskris

Jag hittade precis en oregano mellan tänderna. Det tänkte jag för mig själv nyss, ibland tänker jag sådär som att jag formulerar det som att jag berättar det för nån, lite som att jag gör i ordning nåt och lagrar det för att ta fram och berätta när jag vill säga nåt kul. Vad är det som är så jävla kul med oregano då? Ja, inte vet jag, men jag började i alla fall att fundera på vad en oregano är egentligen. Att det är en pizzakrydda fattar jag ju eftersom det är skälet till att jag hittade en mellan tänderna. Inte för att jag åt en hel pizza, jag åt varma mackor med pizzakrydda, det är faktiskt stor skillnad i fetthalt. Är det förresten ens pizzakrydda på pizza längre? Pizzakrydda... oregano.. en oregano... pizzakrydda, men ja EN oregano, vad är det? THE oregano liksom? Finns det? Eller måste man sätta ihop det med nåt, som -planta? Men det måste ju finnas en grundoregano... Hur kom oreganon till egentligen? Hur det än var så var det väl inte just den, jordens första oregano som jag hittade mellan tänderna, det var bara en liten sån där torkad bit. Varför berättar jag ens det här? Det låter som nån maskerad livskris i form av oregano.

Kastrullock

Jag har försökt hacka min DVD i en halvtimme. Alltså inte hacka som i med kniv, utan ändra den där regionkoden så jag kan kolla på min favoritfilm. Det har inte fungerat. Nu undrar jag hur man hackar lock för öronen? Det börjar bli lite sådär smått irriterande att bara ha hörsel på ena sidan, det kommer med en massa biverkningar som sendrag i nacken för att jag måste slänga runt med den 360 grader för att uppfatta vem som säger vad. Finns det inga knep för den här skiten? Kan man skrämma bort det? Jag kommer bli schizofren snart... Hur länge brukar det sitta i??

Onoff

Jag har verkligen ett sjukligt behov av att skriva statusar på facebook. Helt sjukt, för jag vet själv hur jävla ointressant det är att läsa om vardagsgrejer som folk(jag) tvångsmässigt uppdaterar oss om. Jag har bakat scones ikväll, vem fan bryr sig liksom? Nu vill jag inte på några sätt förringa kvällen som har varit riktigt trevlig! Kaosscones med Sanna och Victoria och en skön film, riktigt bra grej! Men fortfarande, ingen vill läsa om det på facebook. Jag blir plötsligt påmind om varför jag skaffade en blogg.
För att radikalt byta ämne så börjar jag fundera lite på det här on/off typen av förhållande... Det liksom ligger och pyr i bakgrunden, men det blir inga raketer! Jag tror jag har kommit ett steg i rätt riktning dock, lock för örat och ont i halsen samtidigt brukar väl ändå vara upptakten för en utbruten förkylning, för allvarligt, jag har väntat och hostat i en och en halv månad på det här, jag vill ha det gjort och gå vidare med mitt liv!

Gruppkontrakt

Idag har vi skrivit gruppkontrakt. Egentligen bara formaliteter som ger gruppen legala rättigheter att straffa en medlem som bryter kontraktet. Det kan ju vara rätt skönt att alla är överens om konflikthantering och sådär, som självklart ska lösas genom dödskamp. Eller det kanske bara var mitt förslag. Jag hade även andra förslag om att ofullständigt eller undermåligt arbete ska straffa sig i form av gatlopp - med AK47or istället för piskor. Det hade väl varit spännande? Men sen är det ju självklart att oenigheter också tas upp i högre instanser som t.ex. hovrätten, där varje gruppmedlem tilldelas ombud.
Jag är förvånad över att sånt här inte görs oftare.

TEXTTEXTTEXTTEXTTEXTTEXTTEXT

JAG ORKAR INTE LÄSA MER MEN JAG MÅSTE OCH NÄR JAG ÄR KLAR VÄNTAR 40 SIDOR TILL I EN ANNAN BOK AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Snart kommer det hända nåt inhemskt

Idag var jag på en halvt intressant föreläsning, sen var jag på en mindre intressant föreläsning. Med tanke på att vi ska läsa en hel del till nästa föreläsning imorrn hade jag kunnat skippa den sista. Inte ens att jag hade lock i örat kunde hindra informationen från att gå in genom ena örat och ut genom andra. Ha ha ha ha. Den har jag sugit på länge.
SD kom in i riksdagen igår, känns som att vi kommer ha fyra schizofrena år framför oss, sjukt att ett parti som SD, med egentligen bara 5 % kan framstå som att de har mer makt än blocken. Hoppas de visar sin sanna sida och att folk inser att de inte är nåt att ha.
Flugan börjar bli närgången... Enligt förslag ska han heta gunnarsteffe, så det får bli så. Vet inte riktigt vad han är ute efter, undersöka insidan av mina näsborrar?
Nej, fyfan vilket tråkigt inlägg, varför försöker jag ens, så blir det när man blir en statistikhora! Från och med nu ska jag aldrig kolla hur många som läser.
Slutligen vill jag bara meddela att min syskonskara har utökats ännu mer, yngsta sladdisen Alice är nu född!

Namnförslag

Vad är det för fel på flugor? Jag har EN fluga i mitt rum, den har varit här i två dagar nu, och den ska ALLTID vara där jag är! Jag har hundra olika grejer i mitt rum den skulle kunna vara mer intresserad av, men jämt ska den hålla på flyga runt i mitt ansikte. Jag har provat att hota den och grejer, jag höll nästan på döda den en gång, men fortfarande förföljer den mig! Flugan är ju masochistisk!
Fast egentligen är det ju lite gulligt, som att den bryr sig om mig. Jag kan ju nästan säga att jag har ett husdjur. Jag tror den ska få vara kvar ett tag. Nån som har namnförslag?

I puked in my mouth

Det är tråkigt när man upptäcker att man inte har någon respekt för sin egen kurslitteratur. Å andra sidan är det selected classic readings så jag hoppas att relevansen av artiklar skrivna på 40-talet riktade till "gentlemen" uppdagas på nästa föreläsning. Öppet för diskussion!
http://www.youtube.com/watch?v=DJsQcnB6GC0

Gentle as tinting

Jag har en vision. Den är rätt jobbig att genomföra, det innebär att gå i klackar en vardag och ha en svart kofta med påsytt krafs som trots att den kostar 299 kr på HM inte går att tvätta i diskmaskin tänkte jag säga. Tvättmaskin. Vilken idé förresten, det kanske är det som gäller för såna kläder? För att återgå till ämnet, jag vet inte varför jag har fått den här visionen. Kanske för att jag är trött på mina läckande tygskor? Kanske för att jag tror att jag är snyggare än vad jag är. Problemet är bara att jag fick den där visionen EFTER jag med min okoordination kämpat runt på stan till stängning. Och efter 45 minuter på ett ställe lyckats köpa en tröja som jag tänker lämna tillbaka.
Okoordination är enligt min stavningskontroll förresten inget ord. Vad heter det då? Den föreslog insubordination, menneee... Nja.
Då har jag i alla fall en plan för imorgon. Lämna tröja, köpa krafs och ett paket hårfärg till. Problemet med hårfärgen jag har köpt är att bilden är så sjukt dåligt photoshoppad, det är som... Och trots att ena ögat är förtäckt SER man att kvinnan skelar! Inget fel på det, men alltså, det är en hemsk bild.

Rester av hårspray

Idag var en spännande dag, jag tror jag fortfarande var full på föreläsningen. Eller finns det en annan anledning att börja sjunga "när jag var ett vårtsvinsbarn", bara sådär? Eller varför jag misshandlade väckarklockan i fem minuter imorse tills jag kom på att det var mobilens alarm. Sen kommer jag ut i köket och möts av en lapp som säger att vi måste stänga dörren eftersom någon tydligen tagit sig in i köket via fönstrena... Heja Ryd!

Annars var det kul ute igår på Platå, tyckte inte alls att det var linköpings bratställe, men det var ju iofs bara torsdag, vilket innebär 50 % på allt i baren!
Nu måste jag läsa en bok som heter Organization theory, selected classic readings. Den är precis som den låter, ser inte mycket ut för världen, men består av 700 bibeltunna sidor med text i storlek 9. Även kallad pughboken. Bli inte förvånade om jag börjar predika nån gång nästa vecka.

Fair trade wine

Idag är ännu en Ledig Dag. jag har gjort nyttiga saker, som att tvätta till exempel. Nu viker jag tvätten och ska snart gå och handla.
Jag kanske måste upprepa mig: Jag viker tvätt. Jag VIKER tvätt. Det är värt att säga flera gånger.
Senare ska jag i alla fall sätta stopp för vuxenpoängen, få lite minuspoäng och kanske till och med gå raka vägen till fängelset utan att passera gå. Nej, så långt ska vi inte ta det. Det är ju faktiskt kursintroduktion imorgon.
Nu börjar det nästan bli bråttom!

simhud

Ja, jag kanske har skrivit nåt två gånger idag redan, men jag har faktiskt lyckats med konststycket att sätta fast lösnaglar själv! Jag tyckte det blev fint, men om nån typ av nagelexpert skulle se det skulle de säkert spy lösnagelborttagning över dem.
Förresten, hur får man bort dem sen?

Livet efter tentan

Först kände jag att jag fick lite panik av att inte ha nåt att göra efter tentan, nästan sådär så jag undrade om jag skulle gå hem och läsa lite extra om bolagsstyrning bara för nöjets skull liksom. Jag slapp det. Nu har jag hunnit rösta, gå på stan, och besökt systembolaget. Imorrn är det premiär på Platå för mig, efter lite ost och vin hemma hos Victoria. Getost, som jag repeterade som ett mantra för mig själv inne på systemet.
Resten av dagen har jag nu under kontroll. Simpsons, simpsons, family guy, scrubs, scrubs, paus i en halvtimme för jag tänker fan inte titta på seinfeld. Och så kanske jag skippar scrubs för Bones istället. Sen är det how i met your mother, 2 1/2 men, 2 1/2 men, simpsons, family guy och resident evil. Sen är det scrubs, scrubs och how i met your mother.
Vad hinner man laga för mat på en halvtimme? Det får bli kyckling tikka masala med ris, och rostad lök. Jag har köpt storpack med rostad lök. Problemet är att jag är hungrig nu... Det får bli frysta köttbullar som snacks.
Nu måste jag skynda mig, simpsons börjar snart.

Bananrepublik?

Nu är första tentan avklarad! Tror det gick bra. Nu sitter vi och väntar på några stycken och jag läser lite om aktier. Jag får en liksom lite bubblande känsla i magen när jag tänker på aktier. Jag tänder på pensionssparande. Finns det stödgrupper för sånt här? Jag vet iaf att man kan köpa lycka: satsa på H&M, deras stigande värde speglar iaf min stigande lycka.

Marknadsföring A

Jag har precis promotat min blogg på facebook... Jag kanske dör av självförakt.

Got 99 problems but a bitch aint one of them

Imorrn efter tentan har jag en Ledig Dag. Saker jag inte borde göra då är att dricka mer alkohol, men antagligen blir det så ändå. Alkohol är trots allt studentens dekadenta vardagslyx. Förutom det borde jag åka till IKEA och köpa den där förbannade gardinstången som fortfarande lyser upp mitt rum med sin frånvaro. Jag har även funderat över en liten omstrukturering här på rydsvägen, 20 kvadratmeter är väl en hel värld av möjligheter och skulle inte en bäddsoffa eller fåtölj sitta fint? Nej, säkert malplacerat men jag känner iaf behovet av ett mellanting av skrivbordsstolen och sängen.
Hemmafest liksom, jag har 22 vinglas men inga sittplatser.

Stekta frysta champinjoner

Seminariet gick bra idag! Eller jag tror det i alla fall, han som höll i det verkar inte vara typen som slänger sig med positiva ord i onödan. "Det gick väl okej. Eller bra...". Ja, vi får hoppas på det bästa och att vi slipper rest.
Idag har jag ätit en uppoppad version av pytt i panna, hittade billiga frysta champinjoner så jag stekte med det också, på med lite rostad lök och grillkrydda så är det som en finsittningsrätt! Nästan iaf... Det gäller att vara kreativ när man närmar sig fattigdomen.
Nu känner jag att min intellektuella nivå går mer i stil med simpsons än DEN UTHÅLLIGA KAPITALISMEN. På sin höjd skulle jag kunna kolla på Oprah. Men nejnej, det är ju tenta på onsdag och DEN UTHÅLLIGA KAPITALISMEN tittar anklagande (sårat?) på mig. Jag tänker ju bara på en högljudd krigare som slår sig för bröstet när jag hör titeln, så man måste säga det med lite extra kraft.
Fuck, nu började family guy...

So are the days of our lives

Nolle-P är officiellt över, nu är jag en 1a! Och jävligt osugen på alkohol. Nu blir det nyktra dagar fram till... Onsdag. Igår var riktigt kul, man börjar fatta vad studentfester går ut på. Att vissa står på benen idag är grymt imponerande!

Jag är hungrig, och jag har ingen ordentlig mat i mitt rum. Och jag ORKAR INTE gå ut till köket och göra nåt. Dessutom behöver jag en normal konservöppnare, det är inte på riktigt att stå och massakrera en burk i en kvart med en köttkniv för att få äta ravioli, så gott är det faktiskt inte. Men jag undrar om det inte är värt att gå och värma lite left overs iaf... Vi får se hur jag gör, uppdatering följer.

bäst på mellanfest

Igår var det förvånande nog FEST! Igen! Det var fulsittning, och vi var utklädda till knarkare. Den obligatoriska påsen med mjöl gick bordet runt förbi papptallrikarna med ris och kyckling. Problemet med såna där nollningsfester är att de inte serverar nåt starkare än mellanöl och cider. Och det blir man ju inte full på! Och det är ju inte bra! Därför finns det fantastiska fenomenet mellanfest. Hos Sanna samlades vi för att halsa vin och skråla studentsånger tills strupen blödde. Varför låter det här som texten i en bellmansång? I alla fall, efter vinet var uppdrucket sprang vi tillbaka till gasquen, knarkoutfiten innefattar riktigt mörka solglasögon varvid jag missar att en trappa uppenbarar sig, och det som alltid tycks hända när jag festar utan klackar, händer. Nu har jag en stukad fot, men det var lika kul för det, det känns ju aldrig när man festar ändå! Jag var kvar till stad i ljus, sen stängde det.
Nu läser jag ekonomporr - Den uthålliga kapitalismen.

Okej att jag är 83 år men det är ÄNDÅ jag som styr

Sitter på föreläsning. Stora funderingar.. Ska jag köpa chips eller inte? Blev inspirerad av anette. Jag känner mig som pressad potatis i hjärnan, inte för att det är ointressant, kan inte koncentrera mig bara. Lade ner misslyckade försök att anteckna. Tur att föreläsaren är ett troget fan av powerpoints.

Är det ett tecken?

Hahahahaha varför hittar jag receptbelagd medicin mot kronisk luftrörskatarr hemma?

Fisk är roligt

Eftersom jag imorgon firar en månad med min hosta så tänkte jag faktiskt ta tagi i att köpa hostmedicin! De mest sällsynta biverkningarna var smärta i bröstkorgen, bland ett 20-tal andra, och visade sig vara just den enda biverkningen jag skulle känna av. Vem fan får biverkningar av hostmedicin liksom?
Jag har lämnat in cykeln i en bakdörr i ryd bredvid hemköps parkering, AKA reparation. Det verkade vara en skön snubbe som fixar den för 300 spänn tills imorrn, jag skiter i vad jag betalar (nästan) bara cykeln går som den ska. Jag känner lite ångest inför när den kommer bli snodd, borde ha en reservplan redo.
Togasittningen igår var skitkul, det är nåt visst med att festa endast iklädd lakan, man kan dansa danser man inte trodde var möjliga! Sen gick den mesta tiden åt att skratta åt en drink som heter Arg Banan och slänga mynt i dricksskålen för att de ska plinga i klockan. Känns nu såhär i efterhand som ett ganska utvecklingsstört beteende. Men det var kul, det är som fisk, allt med fisk är roligt. Speciellt sånger.

Jag har faktiskt städat också

En anledning till att det är bra att plugga är att man alltid kan säga att man har haft en produktiv dag, trots att man bara har varit hemma. Och inte gått utanför dörren. Varit i solljuset... Nej, man har ÄNDÅ haft en produktiv dag om man har läst artiklar om huruvida pengar kan köpa lycka eller inte och gjort punktlistor om för- och motargument. Som fattig student blir förargumenten aningen starkare, vi VET att extrapris på exotisk mat som mamma scans köttbullar ger ett kvitto på lycka i sin renaste form.

Imorgon blir bristen på aktivitet kompenserad för - för sport é fan inte torrt.

Helvetes jävla cykel

Får man svära i bloggar? Ja, om man har en cykel från helvetet som vägrar ge upp sin livskamp för att göra mitt liv så omöjligt som möjligt. Det är nu punka i ANDRA däcket och jag tänker fan inte gå igenom processen att byta däck IGEN. Jag ska hitta närmsta cykelreparatör, eller helt enkelt köpa en ny cykel, för sådär klockan tre på natten på väg hem från krogen vill man inte annat än att finhacka hela cykeln med en yxa när däcket är så platt att det gnisslar. Och klart som fan att det ska gnissla, bara för att allt ska vara extra jävligt.
Annars var det kul igår på NHs ekonominspark. Stället känns som att det kan bli en favorit, trots att det var sjukt varmt. Vi får se efter första besöket på det omryktade Platå som sägs vara stället där ekonomer hänger och dricker fulvin när CSN inte vill bekosta fler fyllor. Hoppas bara inte att alla utgångar kommer vara köttmarknader, ibland är det skönt att bara vara ett bra gäng som kör järnet. Det är trots allt stor skillnad på köttmarknad och att kötta i baren.
Jag är trots hårda insatser i baren inte bakis idag, kan bero på den (ofrivilliga) över timmen långa promenaden hem i 8 graders "värme". Det är skönt att vara någorlunda klar i huvudet när detta är den enda dagen som kan ägnas åt seminariet på måndag.
Jag har fortfarande inga gardiner uppe och det är skräp överallt.
Riverside, mothafuckas

ain't no toga w/out lakan

EKONOM
ekonom var fan är duuu
ja ekonoooom var fan är duuu?
kvällens happening var nolleavslutning för industriell ekonomi, vars eftersläpp vi var på. grymt kul, men synd på avsaknaden av starkare alkoholhaltiga drycker kanske? eller kanske inte. det gör mig bara lite orolig för vad fan jag ska ha på mig på alla sittningar... Förutom TOGAN! unzz unzz unzz
det extremt logiska sammanhanget i denna text får mig att undra om jag inte är lite mer mottaglig för 4,2or än vad jag påstår mig vara. det vet man aldrig, eller säkert redan.
imorrn är det fest igen!

DU kan vara billigare än ullared

Men ska det vara svårt med den här styckeindelningen eller? JAG KAN FAKTISKT STYCKEINDELA. Om det inte funkar snart kommer jag börja infoga horisontell skiljelinje. Just det.
Nu är jag hemma från Flamman, orkade inte riktigt dra igång festhumöret så jag passar på att sova några timmar så jag håller mig vaken på fem timmars föreläsning. Hoppas det är en high tech sal så jag kan koppla in en kaffebryggare. Annars funkar nog kaffe för fyra kr också.
Idag har jag mått lite som en krigare, det kan antingen bero på gårdagens tequila eller bara på att mina cykelmuskler som har legat i dvala i två år har börjat göra skäl för sin existens, målet är tight ass 2011. Ett mer kortsiktigt mål är FÖRVARING från IKEA. Jag känner verkligen att några extra galgar kommer förändra mitt liv.
Nu måste jag sova, och komma ihåg att fylla termosen med starkt kaffe imorgon.
Latersssssssssss

Jag måste verkligen duscha nu

Styckeindelningen verkar ha gått obemärkt förbi min iphone... Men det gör inget, för NU FUNKAR MITT INTERNET HEMMA! Nu börjar alla såna där små jobbiga detaljer lösa sig, det som är kvar är att köpa lite kurslitteratur. Problemet med nolle-p är ju dock när man ska hinna läsa allt som är med i kursen, men jag antar att det löser sig när dessa två veckor tråkigt nog tar slut. Om inte annat kan jag ju ta med mig lite häften ut på kvällarna? Borde hinna plöja ett kompendium i HGs kö till baren. Igår var vi på harrys! Riktigt kul och sjukt bra drag, jag säger bara det: studenter kan verkligen festa. Grupp tre kör hårt och är antagligen den skönaste gruppen bland årets nollor! Om jag får säga det själv. Kvällen blev lång och rätt blöt igår, men idag mår jag ändå helt okej. Det hade väl inte faddrarna som skulle åt samma håll som jag igår trott, jag har en intressant förmåga att prata konstant om vad som helst vid en viss promillehalt. Jag inbillar mig även att jag är karatekid, fastän jag inser såhär dagen efter att cykla ensam hem genom en skog mitt i natten kanske inte är så genomtänkt som jag försökte få fram, tur att ingen lyssnar på mig. Nu kanske jag borde kasta mig in i duschen... Det är lika kul varje gång att säga så, det är inte bara jag som ser framför mig hur man bokstavligen KASTAR sig in i en dusch? Kanske lite låg humor sådär dagen efter? Nej nu har jag bråttom, laterssssssss

RSS 2.0